Workshops en lessen

"Het leren van technische vaardigeden geeft leerlingen  de middelen om zichzelf beter uit te kunnen drukken in hun eigen werk. Net als dat je noten moet leren lezen voordat je zelf muziek kan componeren. Het kost een hoop tijd en discipline, maar uiteindelijk is het het zeker waard."

 

Ik geef les aan mijn academie in Haarlem, Dutch Atelier of Realist Art (DARA). Ik geef hier onder andere les in master copies, Rembrandt, Bougereau, Zorn, Schwartze, Waterhouse, om maar enkele te noemen.
Maar ook in en het leren tekenen en schilderen van gipsen beelden, een eeuwe oude manier om naar het leven te leren werken.

Het lesgeven geeft niet alleen voldoening om anderen verder op weg te helpen met hun artistieke reis, maar het houd mezelf ook scherp en gemotiveerd om altijd nieuwe dingen te blijven leren.

Ik geef op een vrij academische manier les, maar moedig mensen buiten de les graag aan om hiermee hun eigen stijl te ontdekken. 

Je kunt je nu inschrijven voor mijn komende lessen Cast Drawing & Painting en Painting from the Old Masters: ​John William Waterhouse bij DARA.




Rembrandt Workshop 2023

Dit is allemaal werk van studenten


Academisch Tekenen & Schilderen

Dit is allemaal werk van studenten